Tutustu homeopaattimme kehittelemiin tuotteisiin. Tuotteita saatavilla tehtaanmyymälästämme sekä verkkokaupastamme www.solakauppa.fi.

Hoitoöljy

Monen hyväksi havaitsemaa hoitoöljyämme on taas saatavilla. Eteeriset öljyt ja uutteet auttavat nivel-ja lihaskipuihin, lievittäen ja lämmittäen. Pakkaus 60 tai 100 ml suihkepullo.

Mene pois paha hyttynen

Mene pois paha hyttynen on luonnon omista raaka-aineista tehty hyttys/punkkikarkote. Se sopii jokaiselle, vauvasta vaariin ja eläimillekin. Ei sisällä kemikaaleja eikä liuottimia vaan sen sijaan esim. pikiöljyä ja laventelia. Pakkaus 60 ml suihkupullo.

Risiininöljy

Risiiniöljy auttaa ripset tuuheammiksi ja pidemmiksi ilamn kemikaaleja. Sitä voi käyttää myös parrankasvun piristämiseen ja päänahkaan hieromalla sillä voi edistää hiusten kasvua. Sillä voi hoivata kuivaa ja ärsyyntynyttä ihoa sekä vahvistaa kynsiä. Lisäaineettomassa risiiniöljyssä on runsaasti e-vitamiinia.

Tassurasva

Uutuus!! Tassurasva on vedetön ja kemikaaliton voide kaikille tassuille, niin koirille kuin koiran omistajillekin. Se pehmittää kovettumat anturoista ja kantapäistä, muodostaa suojaavan kalvon. Sopii myös korvien iholle. Pakkaus 55 ml metallirasia.

Pihkavoide

Pihkavoiteemme sopii niin ihmisille kuin eläimille. Luomupihkavoiteessaamme on 33% aitoa pihkaa. Pakkaus 35 ml metallirasia.

Sissisalva

Eränkavijän ensiapu auttaa pieniin nirhaumiin, hiertymiin ja naarmuihin sekä itikanpistoihin. Pakkaus 35 ml metallirasia.

Mene pois paha hyttynen

Pakuri: voimaa ja vastustuskykyä luonnosta. Se on vahva antioksidantti vahvistaen elimistön immuunipuolustusta ja adaptogeeni tasapainottaen elimistön toimintaa. Se on tehokas suoja flunssakauteen. Pakkaus 80 g rasia

Pakurisaippua

Pakurisaippua on saanut hyvää palautetta käyttäjiltään. Sen sisältämä betuliini eli koivuhartsi mm. stimuloi terveiden ihosolujen tuotantoa. Suositellaan psoriaatikoille, atoopikoille ja ihottumaan taipuvaisille. Sopii hyvin koko vartaloon ja hiusten pesuun. Pakkaus metallinen matkarasia, jossa 60g saippua, saippua-alusta ja pesutyyny.

-

-

basilika

Kehitämme jatkuvasti uusia luonnonmukaisia tuotteita. Seuraa ilmoittelua kotisivuillamme, facebookissa, twitterissä tai blogissamme.


Koska suomalainen ja luonto kuuluvat yhteen.

-

-

Pielispuuha SolaSaippua Facebook Twitter Blogi

Ota yhteyttä:
soita 040 571 5837,
lähetä sähköpostia,
tai tule käymään Sahateollisuustie 5, JUUKA.